Medien

Recepció a estudiants i professors de l'institut alemany de Bad Zwischenahn-Edewecht a l'ajuntament de Cerdayola  publicat 24/09/2013


Recepció oficial a la sala de plens
Els alumnes alemanys treballaran conjuntament amb els alumnes de l’Institut Gorgs en el programa "Tresors seva llar - Gaudí com a Patrimoni de la Humanitat" que consisteix en elaborar un Stadtrally de la ciutat de Barcelona, presentant els monuments més emblemàtics, patrimoni de la humanitat de l'arquitecte Antoni Gaudí.

Comenius és una iniciativa europea que permet l'alumnat de diferents països treballar i col·laborar en un mateix projecte educatiu. El coneixement de les noves tecnologies i la pràctica de llengües estrangeres són alguns dels beneficis que aporta aquesta experiència. També és una oportunitat per participar en intercanvis i conèixer altres cultures. Gràcies a aquest programa aquests dies visita Cerdanyola un grup d'estudiants alemanys.
L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i la regidora d’Educació, Maria Reina, han rebut a 13 alumnes i dos professors de l’institut de Bad Zwischenahn-Edewecht que participa en el programa Comenius d’intercanvi amb l’institut Gorgs de la nostra ciutat.
L’alcaldessa i la regidora els han desitjat una bona estada a Cerdanyola, on esperen que puguin gaudir de la història i patrimoni de la ciutat.
Els professors, per la seva banda, han elogiat l’hospitalitat de les famílies que els acullen i han mostrat satisfacció per l’oportunitat cultural i d’aprenentatge que suposa aquest tipus d’intercanvi acadèmic.
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen